Wednesday, March 14, 2018

HELLO 2018???



Assalamualaikum....(^_^) 

Dah masuk bulan 3 baru nak say Hello 2018? hehehe...

Okey..apa cerita terbaru..?

Setakat ni...same old Zafira Nabilah...tiada cerita baru...kot...hehe..
Masih kerja di tempat yang sama...tekanan makin bertambah..entah lah..
I dah mula boring kat sini..kerja banyak..tapi semangat tu semakin hilang..


 














I dah mula mencari peluang..ruang yang baru..
Faham je la sekarang ni susah nak cari kerja..banyak juga I tabur resume..
Jobstreet tu dah jadi macam facebook..hari2 I dok search available job kat situ..
Setakat ni..belum ada rezeki lagi..

Lagi sadis bila dapat reply dari company tu mengatakan 'over qualified' adeh...pulak dah (-_-)"
Cuma I belum try cari kerja luar dari Melaka je..
Tak pe..perlahan-lahan kayuh..

Kalau takdir Allah mengatakan rezeki I kat sini...I redha..moga Allah buangkan rasa malas ni..dan kembalikan semangat yang hilang tu untuk I terus berbakti di sini..

I sayangkan company ni...tapi rasa macam dah tak larat dah...entah lah.. 
Doa kan I ye...moga ada rezeki yang lebih baik dari tempat ini..
Amin.. (^_^)
 
 
 

Thursday, December 14, 2017

HAPPY 9TH ANNIVERSARY APA KATA HATI

Assalammualaikum... (^_^)

Happy 9th Anniversary Apa Kata Hati..6/11/17 yang lepas...hehe..(^_^)"
Untuk tahun ke 9 ni, I tukar dari guna domain sendiri ke blogspot.com semula..



Ye la..kalau aktif macam dulu..pendapatan blog boleh a buat bayar domain tiap tahun..
Tapi sekarang ni makin suram..sebab tu I tukar ke blogspot.com

Apa pun untuk janji akan aktif semula tu, tidak lah..
Tengok lah macam mana nanti ye..

Thank you for your time..
Love you..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...